sobota 7. januára 2017

6 HLÁV - 12 BLOKOV / 6 KÖPFE - 12 BLÖCKE

Toto je môj prvý príspevok v roku 2017 a zároveň prvý, ktorý budem písať slovensky aj nemecky.
Určite sa pýtate, prečo som sa takto rozhodla.  Dôvodom prečo aj nemecky, je ten, že som sa zapojila do 2 projektov, ktoré boli vyhlásené v Nemecku  a preto by som chcela umožniť aj nemecky hovoriacim dievčatám, aby rozumeli tomu, čo som napísala.


Dies ist mein  erste Blogbeitrag im Jahr 2017 a gleichzeitig der erste, der ich nicht nur slowakisch aber auch deutch verfassen werde.
Bestimmt fragt Ihr, wie so ich mich so entschieden habe. Der Grund, warum auch Deutch, ist der, dass ich mich bei 2 Projekten angemeldet habe, die in Deutchland aufgerufen worden sind und ich wuerde auch den deutschen Mädels  ermöglichen, mein Beitrag zu lesen, wenn die auf mein Blog den Weg finden.


Jedným projektom je projekt  „6 hláv  – 12 blokov/6 Köpfe – 12 Blöcke“Jedná sa o tzv. Blogtour v roku 217, ktorúézorganizovalo 6 zanietených patchworkárok z Nemecka a to DortheGesineKatharinaVerenaAndrea a Nadra. Andrein a Nadrin blog sledujem už dlhšie. U Andrei ma fascinujú jej krásne moderne podané quilty a u Nadry,  designerke svojej už 3 kolekcie látok pre Riley  Blake, obdivujem práve jej úžasné designy vlastných látok, ktoré sú krásne farebné. Ale oplatí sa pozrieť na blogy aj k ostatným dievčatám, každá má svoj vlastný štýl a všetky sú pre mňa ako večného začiatočníka veľkou inšpiráciou. Všetky informácie k tejto akcie nájdete na blogoch dievčat.

Eine der Projekte ist die Blogtour von Dorthe, Gesine, Katharina, Verena, Andrea und Nadra. 
Die Blogs von Andrea und Nadra habe ich schon von längere Zeit entdeckt und bin fasziniert von Andreas modernen Quilts und von den Stoffkolektionen von Nadra bei Riley  Blake.
Aber es sollte mann die Bogs von  allen 6 Mädels besuchen und durchzublättern, jeder von denen hat sein eingenen Styl und fuer mich, die ewige Anfängerin, sind sie grosse Inspiration.  




Prvý blok je od Dorthe a volá sa Rolling Stone. Tu je moja verzia tohto bloku. Látky, z ktorých som ho ušila mám doma už rok, nakoľko som sa chcela minulý rok  zapojiť do výzvy 365 dní/365 blokov, ale bolo to nad moje sily a hlavne ma odrádzali tie mini pidi bločky...........Ale myslím, že z látok budú pekné aj väčšie bloky.

Erste Block ist von Dorthe und er trägt der Name Rolling Stone. Hier ist meine Version von dem Block. Stoffe von dem ich nähe habe ich schon 1 Jahr zu Hause, den ich wollte bei der 365Challange teilnehmen, aber das war über meine Kräfte, vor allem die mini pidi Blöcke...... Aber ich glaube, das auch grössere Blöcke werden von  den Stoffen  schön  sein.




Moje látky: bielo-modrá a béžovo modrá. Meine Stoffe: weiss-blau und beige-blau

Moje látky: modro-béžovo-biele  Meine Stoffe: blau-beige-weiss

Už sa teším na ďalší blok.

Ich freue mich schon auf den nächsten Block.


Prajem pekný deň  Jana

Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag Jana


2 komentáre:

  1. Liebe Jana,
    Glückwunsch zu Deinem schönen Block, Deine Stoffauswahl ist sehr geschmackvoll. Danke für Deinen lieben Kommentar auf meinem Block! Freut mich sehr, dass Du dabei bist
    Ganz liebe Grüße in die Slowakei nach Bratislava!
    Dorthe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Liebe Dorte, vielen Dank fuer die nette Worte...... bin sehr froh das ich mitmachen kann......
      Jana

      Odstrániť

Moje milé virtuálne priateľky a návštevníčky blogu, ďakujem za návštevu blogu a milé komentáre.
Vždy ste u mňa vítané a teším sa na Vašu ďalšiu návštevu
Jana

Milé vituálne priateľky a návštevníčky , ďakujem za Vaše zastavenie sa na mojom blogu a za milé komentáre. Teším sa na Vašu ďalšiu návštevu a Vaše komentáre