piatok 3. decembra 2021

MODERN QUILT - DECEMBER

 Reklama


Tento mesiac začnem dizajnérkou, ktorú mnohé poznáte, Edytou Sitar.  Mňa zaujal jej starší quilt, ktorý sa mi vymyká z jej tvorby, hlavne svojim tmavším pozadím a je zdarma na stiahnutie. Pin drop quilt je trošku iný, ako jej ostatné quilty, aspoň z môjho pohľadu. Čisté línie, jednofarebné látky, tmavé pozadie........ aj keď Edyta Sitar asi nie je považovaná za dizajnérku moderných quiltov, pre mňa tento jej quilt moderný je. 



29. Novembra 2021 sa dostali do predaja ďalšie návody od Apples & Beavers Rocking Robots . 


a druhý návod First Contact. Oba návody sú na detské quilty a asi ani nie až tak moderné, ale nemohla som neukázať Vám ich. Bol by to pekný vianočný darček. Stačil by možno len jeden blok a urobiť vankúš.....


Ďalším moderným quiltom, ktorý by som Vám chcela ukázať je quilt od @piecestopatch. Nájdete ju na instagrame a návod na jej quilt nájdete tu UPSIDE DOWN QUILT   :


                           




A keď už som sa dostala do našej blízkosti v Európe, tak mi nedá nespomenúť návod od Ahoi Quilts a to je Caught in the Rain Quilt, je krásny aj v svetlom aj v tmavom prevedení. Veď sa presvedčte. 




A teraz už zase naozaj na tú modernú nôtu. Krásny quilt od Cotton and Bourbon Watercolor Quilt

Neviem či by som si trúfla na takéto krivky, ale je prekrásny.....Páči sa mi prešitie, ktoré je rôznofarebnými niťami......


V januári 2022 začína na blou Berniny nový One Two Tree Quilt - Along , takže je ešte kopec času na prípravu a pridanie sa. 



Tak čo myslíte, stihnete ešte niečo moderné ušiť do Vianoc?.....Ja určite nie, som pomalšia ako slimák, ale cez vianočné voľno by som rada dokončila kopec kostlivcov, (a hlavne nezačala nič nové), čo na mňa netrpezlivo čakajú, ale čím dlhšie ležia, tým menej sa mi do nich chce pustiť. 

Prajem pekný deň 

Jana




2 komentáre:

Moje milé virtuálne priateľky a návštevníčky blogu, ďakujem za návštevu blogu a milé komentáre.
Vždy ste u mňa vítané a teším sa na Vašu ďalšiu návštevu
Jana

Milé vituálne priateľky a návštevníčky , ďakujem za Vaše zastavenie sa na mojom blogu a za milé komentáre. Teším sa na Vašu ďalšiu návštevu a Vaše komentáre