štvrtok 16. júla 2015

TAŠKA "PARÍŽANKA"

Niekedy v apríli som kúpila látku s motívom Paríža a tmavohnedú riflovinu. Oba nákupy boli spontánne a ležali v skrini a stále som nevedela čo s nimi(ale hlavne do tej s motívom Paríža mi bolo ľúto zastrihnúť, asi to poznáte viaceré....)

Asi pred 2 týždňami ma mamina poprosila, či by som pre jednu jej známu neušila tašku, ako malé poďakovanie za organizáciu zájazdu do Chorvátska.
Stále som premýšľala, z ktorej látky tašku ušijem a hlavne aký strih. Ja som hlavne asi priveľmi praktická a preto mám rada väčšie tašky, kde sa toho veľa zmestí a nemusím behať ovešaná mnohými taškami. Dávno som už chcela ušiť tašku "Super Tote" od Anny Graham(noodle-head.com), ktorú som na Pintereste videla v mnohých variáciach a každá bola úžasná. Už v predchádzajúcom príspevku som písala, že Annine strihy sú jednoducho fantastické, všetko je perfektne popísané a hlavne zobrazené, takže aj niekto s minimálnymi znalosťami angličtiny strihu jednoducho porozumie.
O tom, že nie všetky strihy sú perfektné v niektorom ďalšom príspevku.
Taška je z tých trošičku väčších, ale do práce ako stvorená. Zatvára sa na zips a predné vrecko je veľké a je na magnet. Predné vrecko som trošku oživila prúžkom červenej koženky.
Aj pri pohľade z boku je vidieť, že taška je vnútri riadne priestranná, ale veď to my ženy potrebujeme.


Taška sa zatvára na zips a má jedno vnútorné vrecko na zips a dve veľké našité vrecká na iné drobnosti.  


Dúfam, že pani bude s taškou spokojná a bude sa jej páčiť aj výber látok.

Krásny deň

Jana

4 komentáre:

  1. no tak ta j geniálna Jani .....
    Mirka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrý večer,
    můžu se prosím zeptat jak se Vám podle tohoto střihu šilo :o)
    Děkuji Jitka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šila sa mi dobre, aj napriek tomu, že angličtina je moja achilova päta, ale je to pekne aj vyobrazené........ nemala som s tým problémy......

    OdpovedaťOdstrániť

Moje milé virtuálne priateľky a návštevníčky blogu, ďakujem za návštevu blogu a milé komentáre.
Vždy ste u mňa vítané a teším sa na Vašu ďalšiu návštevu
Jana

Milé vituálne priateľky a návštevníčky , ďakujem za Vaše zastavenie sa na mojom blogu a za milé komentáre. Teším sa na Vašu ďalšiu návštevu a Vaše komentáre